You are currently viewing Gentlemen’s Race și Companies on Wheels

Gentlemen’s Race și Companies on Wheels

În Tura de Noapte toamna numărăm … spițele de la biță. Hai să le numărăm împreună la cea de-a VII-a ediție Gentlemen’s Race.

Ne vedem în 15.10.2022, în parcarea Emerson din Cluj-Napoca, de unde dăm startul la două curse de pedalat.

Gentlemen’s Race

Este o cursă amicală, fără arbitri, desfășurată pe o lungime de 35 km și diferență pozitivă de nivel de 300 m.

Echipele vor fi formate din 4 coechipieri, desemnați prin tragere la sorți.

Condițiile de concurs sunt cele de trafic deschis, așadar concurenții vor respecta toate regulile de circulație în vigoare. Casca este obligatorie!

Înscrierile s-au închis

Rezultate | Listă participanți

Participarea se face prin înscriere individuală și plata taxei de înscriere în cuantum de 35 lei/participant *.

Companies on Wheels

Este o cursă amicală, pe timp, cu arbitri, desfășurată pe o lungime de 4 km. Participarea se face prin înscrierea echipelor.

Fiecare companie își va desemna echipa/echipele de câte 4-5 membri, cu denumiri proprii. Angajații companiilor înscrise se vor întrece într-o cursă arbitrată de tip „Criterium” (cursă rapidă, cu o tură parcursă de mai multe ori).

Pentru mai multe detalii despre parteneriate, reprezentanții companiilor care doresc să înscrie echipe sunt invitați să o contacteze pe Andreea Nagy – 0743520180.

Înscrierile s-au închis

* Taxa de înscriere și sponsorizările din cadrul evenimentului vor fi utilizate pentru achiziționarea de biciclete și rechizite pentru copiii din satele izolate din Munții Apuseni, cu suportul partenerului CERT Transilvania. Ne bucurăm si de orice donație pentru proiectul comunitar pe care îl susținem în acest an.

Donațiile și taxa de înscriere se pot achita online, în contul TdN, sau cash. Plățile online sunt acceptate până la data de 13 Octombrie, iar plățile cash se pot face în ziua concursului.

Detalii plăți online:

 • Titular cont: ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV TURA DE NOAPTE
 • IBAN RON: RO33BTRL01301201666271XX – Banca Transilvania
 • Menționați la detalii “GR 2022”.

Fie că pedalezi sau nu, la eveniment vom avea și o zonă Expo, cu standuri de prezentare ale companiilor partenere.

CERT Transilvania
LTP
Emerson

Nu-l lăsa acasă pe cel mic, întrucât pregătim și pentru copii activități și surprize.

Program ziua de sâmbătă, 15.10.2022

 • 08:00 – Deschiderea evenimentului
 • 08:30 – Primire parteneri
 • 10:00 – Deschidere zona Expo & standuri
 • 10:00 – 14:00 – Zona dedicată copiilor
 • Cursa Gentlemen’s Race
  • 08:00 – Coffee & Breakfast
  • 08:30 – Ședința tehnică (la Liberty Technology Park, str. Gării nr. 21)
  • 10:00 – 10:30 – Start echipe
  • 14:00 – Finish echipe
 • Cursa Companies on Wheels
  • 09:30 – Coffee & Cookies
  • 10:30 – Ședința tehnică (la Emerson, str. Emerson 4)
  • 11:00 – Start echipe
  • 14:00 – Finish echipe

Informații suplimentare cursa Gentlemen’s Race

Traseul de la Gentlemen’s Race acoperă exclusiv porțiuni de asfalt și este destinat a fi parcurs pe cursieră. Detalii găsești aici și pe toate paginile de social media unde este anunțat evenimentul, iar dacă ai cont pe Strava vei afla și timpul estimat pentru fiecare în parte în funcție de felul în care vei pedala.

IMPORTANT: condițiile de concurs sunt cele de trafic deschis, concurenții vor respecta toate regulile de circulație în vigoare. Pe traseu nu sunt semafoare, dar sunt 3 sensuri giratorii și trecem prin 2 intersecții importante unde vă recomandăm să circulați cu grijă!

Echipele vor pleca la o distanță de 2 minute una de alta, în ordinea inversă a numărului de concurs. Pe toată durata cursei membri unei echipe vor merge grupați. Pentru ca o echipă să termine cursa, toți cei patru membri vor trebui sa termine cursa. Timpul cronometrat la start este cel al primului membru al echipei care trece linia de start iar timpul de la finish este cel al ultimului concurent din echipă care trece linia de finish.

Echipele vor fi formate din 4 membri. Componența echipelor se va trage la sorți la ședința tehnică ce va avea loc înainte de cursă. Ședința tehnică se va desfășura conform programului de mai sus la sediul Liberty Technology Park (str. Gării, nr. 21). Echipele vor fi apoi invitate să își aleagă câte un nume. Dacă numărul participanților nu va fi divizibil cu 4 ultimele echipe vor avea câte 5 participanți. Pentru concurenții care nu au împlinit 18 ani acordul unui părinte este obligatoriu înainte de a porni în cursă. Pentru detalii vă așteptăm la ședința tehnică.

Prezența la ședința tehnică este obligatorie, personal sau prin reprezentant. Dacă nu puteți participa la această ședință vă rugăm să contactați organizatorii care vor desemna un voluntar care să vă reprezinte și să vă ajute la start.

Echipament de concurs: Și în această ediție cursa a rămas rezervată exclusiv bicicletelor de șosea de tip cursieră. Adică e bine să nu vii cu un MTB, fixie, single speed. Dacă vor fi solicitări în această direcție vom lua în calcul pentru edițiile viitoare trasee mai dificile și acceptarea unei game mai largi de biciclete. Mulțumim pentru înțelegere. IMPORTANT: Casca este obligatorie!

Asistență tehnică: Cursa este gândită astfel încât participanții să se descurce singuri pe tot traseul. Ei vor rezolva eventuale pene sau defecțiuni ale bicicletei. În caz de abandon sau alte probleme tehnice pe traseu, vă rugam să contactați telefonic organizatorii. Vom face tot ce e posibil pentru a vă acorda asistență si transport.

Voluntariat: Dacă vrei să ajuți, iți mulțumim și te așteptăm cu mare drag! Contactează-ne cu încredere! De la transport și fotografie până la filmare sau pregătire premii, avem nevoie de o mână de ajutor.