Florin Vescu

Căpitanu

I-au ieșit vorbe cum că e cel mai valoros din club și că are cele mai ușoare și mai frumoase biciclete! Nimic mai fals!

Adevărul e că Florin este cel mai rapid mountain-biker dintre șoseliști și cel mai bun șoselist pe off-road. Din Tura de Noapte. Ușor arogant. Dar numai când e pe podiumul de premiere. Și pentru că a introdus sistemul de certificare VC pentru ciclo-componente pe care îl respectă cei mai cunoscuți producători din domeniu.

Dacă aveți șansa să treacă pe lângă voi în competiții (nu participă în ture, el are doar competiții!) rugați-l să vă facă pana, poate așa ajunge și el la sosire cu un timp uman.

 

Dan Koblicska

Șoselist

Singurul care are întotdeauna dreptate – cu excepția căpitanului, evident – și care în caz de pană sau alte incidente va sări imediat în ajutor cu un glosar de termeni utili: draft, puncture, lead-out, climb, cadence, domestique, soigneur, sprinter, puncheur. Pentru prieteni poate răspunde și la apelativul “wheel sucker”!

Adriana Moca

Creața

Deși nu este cea mai experimentată biciclistă, Adriana ne ține pe toți împreună. Are răbdare cu fiecare dintre noi și pe undeva colegul de club care urcă pe podium știe că o părticică a victoriei i se datorează ei. În plus, Adriana este proprietara a maxim S-1 biciclete. Și întotdeauna știe unde este ascunsă prăjitura cea mai bună!

Igor Știrbu

Gospodaru'

Bicicleta mi-a redifinit stilul de viață din momentul în care am învățat să pedalez cam prin 2007. Am o cursieră Peugeot ce-i cam de-o vârstă cu mine și merg cu ea fiecare zi la muncă, fie soare sau ploaie. Cu MTB-ul Author Traction 29 am redescoperit Apuseniul, fac cicloturism și particip la maratoane din 2012.

Dan B
Dan Boldi

Profesionistul

Ciclist de mic, e singurul care a văzut o competiție adevărată din poziția de concurent serios, având la activ turul României și alte plimbări similare prin Balcani. Aduce grupului nostru o viteză în plus (mai ales la făcut pene) și e singurul care trece la trenă voluntar. Aviz amatorilor: ăsta trage la trenă până îi rupe pe toți, himself included.

Alex Petrișor

Contabilu'

Alex a avut șansa de a iubi bicicleta la fel de mult cum iubește gătitul, astfel că antrenamentele lui se bazează mai ales pe gravitație. Duce trena fără să comenteze și o aduce seara acasă, ca un gentleman. Este sprinterul clubului, cu singura precizare: sprintează ca un rugbyst, cu corpul înaintea biciletei. La acest capitol e neînvins. Prietenii îi spun “Alex”, iar dușmanii îi zic: “spaima dimineților”. Noroc că nu are decât prieteni.

Adina Balea

Studenta

Biciclistă de mică, de pe vremea când cutreiera ulițele spre școală pe-un Pegas roșu, Adina a redescoperit plăcerea mersului pe două roți în 2012. E șoselistă dintr-o întâmplare (fericită!) iar pe cursiera ei o cheamă Vicky Dana. Calitatea principală a bicicletei: e mai mult verde decât suplă.

Are mai multe trofee în palmares decât curse la care a participat. Dar este generoasă și împarte de fiecare dată victoriile sau buna dispoziție cu echipa… și cu zecile de fani! :))

Ovidiu Filip

Grasu'

După ce nu s-a mai urcat pe o bicicletă din liceu, în aprilie 2014 și-a cumparat una. Și de atunci a înnebunit. A vândut-o deja pe prima, și-a luat alta (pe Katy), vrea să învețe cât mai multe în acest sport și să plimbe bufnița la cât mai multe competiții.

Când (sau dacă) îl vedeți pe traseu, încurajați-l: bagă, grasule, bagă!

Ştefan Tamaşi

Responsabil cu orientarea

Am avut şi testat vreo 20 de biciclete de-a lungul anilor, şi dacă n-ar fi limita de (s-1) le-aş avea şi acum.
Mă simt cel mai bine cu un rucsac în spate, o hartă la îndemână şi aparatul foto de back-up, chiar şi dacă mă aflu într-un concurs.

Iulian Pocotilă

Tarabostes

Pentru că acest club trebuia să poarte un nume, a fost cooptat Iulian. A venit încetuc, deși nu e ardelean, a stat și s-a gândit bine, deși n-a făcut școală tehnică și a dat o tură pe întuneric, deși (încă) nu are cursieră. De-atunci lucrurile s-au așezat și noi n-am fi ce suntem fără el. În echipă este responsabil cu răbdarea, pentru că restul sunt sprinteri. La vale.
Cuvintele exagerat metaforice din acest text nu sunt întâmplătoare, dar nu i se datorează. Și nu prea pot să îmi explic de ce.

Ioana Gălan

Îmbulinată

Vine de la munte și asta se simte în fiecare pedală. Încă nu s-a organizat competiția pe care Ioana să nu vrea sau să nu o poată câștiga. Vă dorim mult succes să vă țineți de roata ei pe cățărări!

PS: are cea mai grea bicicletă, de aceea am ales ca bufnița de pe tricouri să o poarte în gheare, poate-poate i-o fi mai ușor.

Rareș Pop

Astero

Greu de vorbit când e vorba despre mine… Sunt Rareș, născut în ’82, și biciclitul este una dintre prea multele pasiuni, alaturi de munte, alergat, fotografie si ce nu… Prima bicicleta mai de ‘Doamne ajuta!’ am luat-o in noiembrie 2013, atunci cand m-am apucat mai serios de pedalat. Atat de serios incat in aprilie 2014,…

Rares
Rareș Răducu

Radu :)

La început a fost bicicleta. Apoi pentru că a trebuit să umple zilele goale s-a apucat și de alergat. Înotul nici nu mai știe cum de i s-a urcat la cap, astfel că Rareș e acum un triathlonist mizantrop care se încruntă când iese din apă. Vorbește belgiana și româna, două limbi foarte rar întâlnite în această combinație. N-are ambiții mari dar e determinat și ne determină pe noi să îl enervăm înainte de curse ca să își poată depăși limitele și adversarii. Îl puteți recunoaște după faptul că foaia mică a cursierei lui e ca nouă, o folosește doar ca să nu-i cadă lanțul pe pedalier.

Andrei
Andrei Conțan

Participarea la concursurile de triatlon au devenit parte din viața sa. Primele triathlone au fost pe plan local și a început treptat cu probele de sprint. An de an a progresat la distanțe de olimpic, half-distance și full-distance. Pe principiul “never settle” își dorește să bifeze pe lista participărilor, trio-ul SwissMan (bifat), Celtman și Norseman.

Carmen Sighiartău

Triatlonista

A început cariera de triathlon ca suporter și suport moral pentru Andrei, implicându-se activ la competiții de Half-Ironman, Ironman sau SwissMan. După o participare reușită într-o probă de ștafetă la Transfier, a acceptat provocarea de a participa la proba olimpică de triathlon din cadrul Ironman Budapesta unde a reușit să treacă linia de sosire cu zambetul pe buze.

Călin Dragomir

Fratele lui Tuhander

Montaniard pasionat mi-am luat prima bicicleta prin 2013 sa bat cararile de munte mai cu spor. Ma gandeam la ciclism ca la snowboarding de vara. Credeam ca urasc sa alerg pana am descoperit valoarea terapeutica a unei ture seara dupa birou. Mi-am adaugat o cursiera la colectie pentru Trichallenge Brasov de anul acesta , la care m-a provocat Rares si de atunci… #swimbikerun