Campionatul “Clujul Pedaleaza” este o competitie ce consta in mai multe etape in care toti participantii vor acumula puncte incepand de la cele acordate pentru participare, pina la punctele castigate in functie de pozitia ocupata in clasament. Astfel, prin prezenta la start se pot acumula puncte bune, pe baza carora concurentii perseverenti vor primi diverse premii speciale la sfastitul sezonului.

Traseele cu dificultate tehnica redusa si diferente mici de nivel, alese cu grija pentru fiecare etapa, au ca scop: accesabilitate tuturor! Participantii mai experimentati si cei recunoscuti vor concura intr-o liga separata, pentru a incuraja participarea amatorilor in celelalte categorii si a le oferi sansa de a vedea la lucru “rideri” elit.

Echipa TDN a participat la cele 4 etape ale campionatului, la ultima din ele care a avut loc in parcul Colina riderii TDN au obtinut clasari foarte bune, Ioan Pop s-a clasat al 3-lea la categoria masculini intelepti, iesind totodata pe locul 3 in clasamentul general, iar Florin Vescu s-a clasat al 3-lea la categoria masculin incepatori.

Evenimente asemanatoare
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit